home
        statement
        portfolio
        contact

 

 
ozmon kitchen

1
2
3
4

A renovation was undertaken for a 1960's Chicago condominium penthouse kitchen that was dark, cluttered, and isolated from the rest of the apartment. To satisfy the couple's disparate stylistic tastes, traditional design features and period ornament were matched with sleek and uncluttered modern detailing.

Although the room size could not be increased, a simple reallocation of space made it feel larger, creating a more efficient work environment. By opening the kitchen to the dining room with new leaded glass doors, the space was given a formal connection to other parts of the residence and gained much needed natural daylight. Custom millwork allows the limited space to be fully utilized, and special accessories and trims were designed to meet the clients' particular storage and aesthetic requirements.

Steven J. Suski, Director of Design at Hahn Lougee and Associates at the time of his work on this project

 

 

 

 

  

         kitchens 

        Ozmon Residence
        Chicago Bungalow